Slovensko
Slovensko
English (en-GB)

TD EVO ECOWATT

Imamo morja, oceane in naravna okolja, ki so preplavljena s plastiko, in zdi se, da težave ne bomo rešili v kratkem roku.


Potrebujemo resnične projekte in ukrepe, da preprečimo tone plastičnih odpadkov.


Verjamemo, da mora zbiranje in predelava plastike preiti iz mode v obveznost za vse.

85% reciklirane plastike, 100% tehnologije S&P

Njihova zasnova, učinkovitost in učinkovitost ostajajo enaki. Kjer se nova enota za prezračevanje vzdolž linije izstopa, so uporabljeni materiali, ki temeljijo na reciklirani plastiki. TD EVO ECOWATT prihaja na trg z zastavo prve trajnostne enote za prezračevanje vzdolž linije, ki uporablja najboljšo S&P tehnologijo.

Prvi korak k odgovorni uporabi plastike


Združeni narodi opozarjajo, da se vsako leto ustvari več kot 400 milijonov ton plastike po svetu, medtem ko se manj kot 10% odpadkov reciklira.


Danes je poraba določenih materialov, kot so plastika in karton, vsakdanja resničnost. Vendar to ne sme škodovati okolju.


Približno 79% ustvarjenih plastičnih odpadkov konča na odlagališčih ali v naravnem okolju.


Ta plastika, kadar ni pravilno obdelana, povzroča okoljske težave, kot so izpusti toplogrednih plinov in prisotnost mikroplastike v oceanih.


To ni razlog, da bi prenehali z uporabo plastike, temveč, da jo uporabljamo odgovorno.


To pomeni sledenje postopku proizvodnje, porabe, recikliranja in vračanja na začetek, da plastiki omogočimo novo življenje. Krog gospodarstva, ki lahko odpadke spremeni v majice, kolesa, umetne okončine in seveda enote za prezračevanje vzdolž linije.