Slovensko
Slovensko
English (en-GB)

SABIK | Prilagodljivi sistem

Razširjamo družino

Novi SABIK ENTHALPY

Naprava za rekuperacijo toplote z rekuperacijo vlage

Zdaj lahko ohranjate veliko bolj udobno in zdravo notranje okolje ter dosežete večje energetske prihranke z novim SABIK ENTHALPY.


Membrane, ki tvorijo toplotni izmenjevalec, omogočajo prenos vodne pare od enega pretoka do drugega, preprečujejo, da bi onesnažujoče delce prodrl skozi njih.


🔆 Poleti ohranjamo odvečno vlago zunaj hiše.


❄️ Pozimi preprečujemo prekomerno izsuševanje notranjosti hiše, ohranjamo naš dom v priporočenem območju vlažnosti.

Optimalno udobje na dosegu prsta


Kuhajte, praznujte, plešite, spite.


Pojdite pod prho, večerjajte s prijatelji, sprostite se ob branju knjige in dihajte svobodno.


Vklopite svoj SABIK in uživajte v najboljši kakovosti zraka po vsej vaši hiši za neprekinjeno in maksimalno udobje.poročenem območju vlažnosti.

Optimalno udobje na dosegu prsta


SABIK vključuje filtre, ki zagotavljajo dobro kakovost zraka v vašem domu. Zahvaljujoč svojim nizkoenergijskim ventilatorjem lahko neprekinjeno zamenjuje notranji zrak, zmanjšuje koncentracijo onesnaževalcev in številna s tem povezana zdravstvena tveganja na najbolj energetsko učinkovit način.


Poleg tega pozimi njegov toplotni izmenjevalec omogoča prenos toplote iz doma v vhodni zrak brez kakršnega koli onesnaževanja zračnih poti. Poleti je ta postopek obrnjen, da se zagotovi, da ogreti zrak ne vstopi nazaj v hišo.


Zahvaljujoč SABIK-u lahko zagotovite idealno notranje okolje, pri čemer varčujete z energijsko porabo in stroški energije.

Pametno se je prilagoditi

SABIK je zasnovan kot visoko učinkovit izdelek, ki presega pravila prilagodljivosti.

Zgrajen modularno, zmožen spreminjanja svojega vedenja in prilagajanja spremembam ali potrebam doma, kar omogoča prihranke pri porabi.